dissabte, 14 de setembre del 2019

FOSSAR 2019- ACTE DE LA COMISSIÓ I NECESSITAT UNITAT ESTRATÈGICA.

L' 11 de setembre d' aquest any ha estat una mica diferent dels anys anteriors, estem en una situació on nosaltres no estem marcant i decidint les actuacions ni els "tempos", no portem la iniciativa i estem actuant a l' espera del que fan uns altres (sentències, eleccions espanyoles anticipades, referèndums acordats, diàlegs...aquests darrers escenaris impossibles). Hem de tornar a marcar el ritme i dirigir el joc nosaltres, necessitem unitat estratègica per encarar el futur d' aquest país.

La Comissió Independentista Fossar de les Moreres ( de la qual també en forma part Estat Català),  organitzadora dels actes del Fossar, hem fet vint anys com organitzadors de la Diada al Fossar, en aquests vint anys han passat moltes persones compromeses en els drets individuals i col.lectius als seus països i en el nostre. Un record que no cal oblidar. Us pengem dues fotos d' aquest any i la lectura breu de la organització:

 










Parlament dels representants polítics de Còrsega.

Lectura organització:

11 setembre 2019.
Aquesta Comissió organitzadora avui fa 20 anys que organitza els actes del migdia del Fossar, durant aquests vint anys mai hem deixat la solidaritat internacionalista amb tots els pobles del món que lluiten per les llibertats individuals i col.lectives i continuem i continuarem de manera persistent i constant.

Companyes , companys aquesta Diada Nacional de Catalunya és una diada diferent a les anteriors, una diada en la que l'Estat espanyol està a punt de condemnar als nostres dirigents polítics i socials que te segrestats a la presó.Una venjança per haver posat les urnes el 1-O i permetre al poble de Catalunya votar el seu futur. Que era la raó per la qual havien estat elegits.

Vam votar i vam guanyar ! Malgrat la brutal repressió, vam votar de forma majoritària per la independència i la República Catalana
Des de la Comissió independentista del Fossar de les Moreres fem una crida a donar una contundent resposta a la sentència. Fem una crida a omplir els carrers i aturar el país.
Malgrat la repressió la lluita es l'únic camí. La independència no serà mai acordada amb l'estat espanyol i no ens queda altra sortida que la declaració unilateral d’ independència.
Entre tots es possible i ho farem.
Llibertat presos i preses polítics i retorn exiliats i exiliades!
Independència !

Visca Catalunya Lliure !

Comissió Independentista Fossar de les Moreres.
















Intervenció del representant de Sardenya, amb la pancarta del lema d' aquest any dels actes del Fossar 2019.