dimecres, 27 de gener del 2010

RESSOLUCIÓ SOBRE ESTAT CATALÀ.


Barcelona, 26 de gener del 2010.

Estat Català vol manifestar a l’opinió pública que la resolució del jutjat de Barcelona, del 20 de gener del 2010, pel que fa a la utilització indeguda del nom d’Estat Català en actuacions públiques i registrals per part del Sr. Josep Planchart i Martori, ha estat la següent:

- Declaro que el Sr. Josep Planchart i Martori va dimitir dels càrrecs que tenia al Comitè Executiu del partit polític Estat Català en data 4 d’abril del 2001, per la qual cosa mancava de legitimitat per a la convocatòria de Congressos, atorgament d’escriptures públiques certificant acords d’Estat Català i sol·licitud d’inscripció al Registre de Partits Polítics amb posterioritat a aquesta data.

- Declaro que el Sr. Jordi Miró i Riba és el President i Legal Representant del partit polític Estat Català i per tant el Comitè Executiu vàlid que ha de constar al Registre de Partits Polítics és l’escollit al VIII Congrés del 26 de març del 2006 (inscripció del 26 de maig del 2006).

- Procedeix anular totes les inscripcions que a partir del 5 d’abril del 2001 el Sr. Josep Planchart i Martori hagués instat en nom i representació del partit polític Estat Català al Registre de Partits Polítics.

Estat Català també vol manifestar que no ha participat ni participarà en cap nou projecte electoral i que, en tot cas, en les properes eleccions al Parlament de Catalunya, si no es presenta amb llista pròpia, donarà suport a qui millor defensi els interessos de les classes populars i el dret a decidir del poble català .
Estat Català ha fet un homenatge, aquest 26 de gener, al patriota català Marti Marcó en el 31 aniversari de la seva mort amb una ofrena floral al carrer Bruc amb Diputació a les 20h.

Oficina de premsa d’Estat Català.