divendres, 2 de novembre del 2012

DURAN I LLEIDA: L´HOME BO DELS ESPANYOLS DINTRE DE CATALUNYA.

 Els diferents Governs espanyols (tant els del PP com els del PSOE) sempre han tingut uns "homes bons" que defensen els arguments espanyolistes dintre de Catalunya.
Son l´altra cara de l´espanyolisme pur i dur (PP) o del lerrouxisme (Ciudadanos, UPyD ...), son aquelles veus "centrades" i "equidistants" que sempre "pugnen per negociar". Aquests son els Duran i Lleida de torn.
Sempre defensen els interessos dels mateixos (del seu amo: Espanya) i sempre intenten explicar-nos que ens necessitem mutuament amb els espanyols, que sols no fariem res, que hauriem de sortir d´Europa i altres bajanades per l´estil. Al mateix temps que treuen importancia a que els avions militars espanyols sobrevolin Catalunya a baixa alçada.
Aquests personatges ("homes bons") sempre surten amb indexs alts de preferencia a ESPANYA i sempre son entrevistats amb insistencia a les radios espanyoles. Duran i Lleida fa de referent perfecte i Espanya segur que esta totalment satisfeta amb ell.
I els catalans i catalanes? doncs continuem amb la santa paciencia de tenir aquests polictics com a representants a Madrid i alguns continuen votant-los.

 



"És dolent per a Espanya no tenir Catalunya i és dolent per a Catalunya no tenir  Espanya". Així s'ha expressat el president d'Unió i portaveu de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran i Lleida, en una entrevista al programa Protagonistas d'ABC Punto Radio.

Duran ha explicat que aposta per "acords que permetin a Catalunya tenir un estatus propi" sense arribar a la independència. Segons Duran, "no hi ha una gran majoria de ciutadans de Catalunya que desitgin un escenari d'independència". Preguntat per la convocatòria d'un referèndum, el líder d'Unió ha defensat la celebració de la consulta, però ha aclarit que "no té sentit convocar referèndum que no sigui legal".