divendres, 23 de novembre del 2012

S.I. MEREIXEN CONTINUAR AL PARLAMENT PER LA FEINA BEN FETA.

Quan es parla de Solidaritat Catalana (S.I.) se la presenta (per part dels mitjans de comunicació) com un partit monotemàtic sobre la independència. I això només és una part de la veritat.
Són un partit independentista, tan independentista que és totalment necessari al Parlament per a garantir que els que guanyin facin allò que diuen que faran.
El proper Govern de Catalunya (CiU) no pot dirigir sol sense cap partit que garanteixi que faran el que diuen. El que ens juguem és massa important per deixar-ho en mans d´un grup de persones soles.
S.I. són, doncs, independentistes, però també han fet un discurs prou interessant sobre l´escola, la sanitat, els peatges, les infraestructures o la dació en pagament, per posar uns exemples.
La proposició sobre la dació en pagament feta pels diputats de S.I. al Parlament és una d´aquelles sorpreses que recordes un temps (cal repassar la intervenció i per això us la pengem) i tenia un aspecte bo que podia ser aplicada i acordada pel Parlament de Catalunya sense incórrer en cap inconstitucionalitat.

La feina feta per S.I al Parlament ha estat injustament arraconada, però nosaltres pensem el contrari es mereixen continuar al Parlament de Catalunya (tot just per la feina ben feta):