divendres, 13 de setembre del 2024

ACTE DEL FOSSAR 2024 I AGRAÏMENTS A TOTHOM QUE HI VA PARTICIPAR.

L'acte de la Diada al Fossar de les Moreres de les 12 del migdia va tenir una bona assistència i bones intervencions per part dels representants de les organitzacions (ANC, Consell per la República, AMI, CDR, Damià del Clot, Rosario Palomino, Reeixida, i representants de Còrsega, Sardenya i Nova Caledònia). També un agraïment a la presentadora i organitzadors.

La Comissió Independentista Fossar de les Moreres us donem les gràcies a tots i totes els representants d'organitzacions i els assistents. Visca Catalunya Lliure.


 










En el mateix acte vam retre un homenatge i record a l'activista Encarna Jordan, membre d'Estat Català, del CCSI i co-organitzadora des de fa molts anys dels actes del Fossar de les Moreres de l'11 de setembre. 



diumenge, 1 de setembre del 2024

ACTE 11 DE SETEMBRE, MIGDIA AL FOSSAR DE LES MORERES.

 Aquesta Diada de l'11 de setembre, Estat Català estarem com sempre treballant amb la Comissió Independentista Fossar de les Moreres per l'acte de migdia  a les 12.

Aquest any prioritzem la intervenció d'entitats del país, amb anàlisi i propostes positives, esperem que serveixi, com una aportació més, per un redreçament de la situació política i social.