diumenge, 31 de gener del 2010

ANEM ALS CINEMES QUE NO FAN VAGA.


A NINGÚ LI SORPREN QUE LA VAGA DE CINEMES (ANTI-CATALANS) DEL DIA 1 DE FEBRER ESTIGUI ENCAPÇALADA PER CINESA I EL GRUPO BALAÑÁ.
BALAÑÁ JA ESTAVA GESTIONANT LA PLAÇA DE TOROS MONUMENTAL I VA APORTAR DINERS A LA CANDIDATURA DELS "CIUDADANOS". AIXÍ DONCS, EN LA SEVA LÍNIA.

POTSER CALDRIA ANAR ALS CINEMES QUE "NO" FARAN VAGA, I DEIXAR-NOS DE BALAÑAS I ALTRES PALLASSOS ANTI-CATALANS.

La vaga, convocada pel proper dilluns 1 de febrer, està secundada principalment per les grans distribuïdores cinematogràfiques, com són Cinesa, Grup BALAÑÁ, Ocine, Yelmo o ACEC. Enfront d'això, trobem fins a 27 cinemes repartits arreu del Principat que han decidit no fer cas de la convocatòria de vaga en contra de la igualtat lingüística a la gran pantalla. Un dels grans grups que es manté al marge de la convocatòria és Lauren, que té fins a 9 cinemes a tot Catalunya. La resta, són cinemes gestionats al marge dels grans grups empresarials.

Tal com informa el portal SMS25, en poques hores han nascut diferents grups que demanen el boicot a aquesta iniciativa dels empresaris de la indústria del cinema Catalunya. El més important fins ara és “Si els cinemes fan vaga contra el català, els catalans fem vaga de cinemes”, que programa una vaga contra els cinemes el dimarts 2 de febrer. Els creadors proposen que “els catalans no vagin a cap dels cinemes agremiats que facin la vaga”. Actualment, aquest grup compta amb més de 8.000 persones adherides. Un altre demana explícitament el "Boicot als cines anticatalans".


Llista dels cinemes catalans que NO faran vaga l'1 de febrer

Lauren Universitat (Barcelona)

Cine Arenas (Barcelona)

Cine Alexandra (Barcelona)

Casablanca Kaplan (Barcelona)

Lauren Gràcia (Barcelona)

Lauren Horta (Barcelona)

Lauren Sant Andreu (Barcelona)

Lauren Costa Brava (Blanes)

Cine Esbarjo-Verdi (Cardedeu)

Cinemes Montcada (Montcada i Reixac)

Lauren Viladecans (Viladecans)

Cinebaix (Sant Feliu de Llobregat)

Multicines La Bailet (Sant Vicenç dels Horts)

Cine Catalunya (Terrassa)

Club Catalunya (Terrassa)

Lauren Garraf (Vilanova i la Geltrú)

Bosc Cinema Municipal (Vilanova i la Geltrú)


Cine Retiro (Sitges)

Cine Prado (Sitges)

Cine Casal (Vilafranca del Penedès)

Truffaut (Girona)

Arinco (Palamós)

Les Bruixes (Altafulla)

Lauren Reus (Reus)

Palace (Reus)

Lauren Lleida (Lleida)

Cine Funatic (Lleida)

Cine Comtal (Ripoll)

* Crònica.cat demana la col·laboració ciutadana per tal d'elaborar la llista completa de tots els cinemes que obriran el proper dilluns 1 de febrer. Si sabeu d'algun cinema que també obri, feu-nos arribar un correu a info@cronica.cat

Més informació: