dilluns, 12 de setembre del 2016

BONES INTERVENCIONS AL FOSSAR 2016 I VOLUNTAT DE FER LA DARRERA DIADA DINS LA CATALUNYA AUTONÒMICA.

Bon acte ahir al Fossar, organitzat per la Comissió Independentista Fossar de les Moreres (on també hi participa Estat Català).
Bon llistat d' intervencions, amb molta coincidència en fer un repàs positiu de l' ascens de l' independentisme, de demanar accelerar el procés als nostres partits polítics i acabar la feina. També algunes coincidències amb utilitzar la frase de J. Carbonell: "Que la prudència no ens faci traïdors".
Bones intervencions en representació de les seves entitats d´en Robert Surroca, Jaume Marfany, Pep Cruanyes, Agustí Alcoberro, Fundació Reeixida, l' Agustí Soler i els convidats que parlaven de Sardenya i el Kurdistan.
Coincidència general en la desconnexió d' Espanya, el suport al procés independentista i en que cal aprofitar la majoria al carrer i a les urnes.
Us afegim una foto d' un moment de l' acte en que es va llegir la Declaració d' Independència d' Irlanda, aprofitant que fa un segle de la seva independència i el suport i expectatives que es van crear a Catalunya i altres llocs d' Europa.
Esperem que aquesta Diada sigui la darrera dins una Catalunya "autonòmica".

Foto. Núria Trulla.