divendres, 18 d’agost del 2017

ESTAT CATALÀ SOBRE L' ATAC A BARCELONA

ESTAT  CATALÀ  sentim indignació i tristor pel brutal atemptat a Barcelona. Una ciutat que ens estimem i sentim molt nostra.
Estem al costat de les famílies i amics que pateixen la pèrdua d' éssers estimats i ens preocupen l'estat dels ferits. Al mateix temps que condemnem l'atemptat i l' assassinat de tants innocents
El terrorisme ens voldria agenollats i vençuts. Malauradament estem en un escaquer mundial i exposats a moltes decisions externes. Per això tothom ara recorda el que va pasar a Londres, Berlín, Niça, Estocolm i París i potser no es recorda tant el que passa a Bagdad, Damasc, Kabul o el Iemen. Per posar alguns exemples de llocs on pateixen els cops i atacs més que nosaltres mateixos.
Per això, en cap moment, acceptarem la manipulació feixista per atacar els nostres veïns musulmans o d’ altres grups racials o religiosos que viuen a casa nostra. Ens sembla una manipulació cínica.
Nosaltres des d’ ESTAT CATALÀ continuarem treballant per a guanyar la batalla de la tolerancia, el respecte, la diferencia i els drets humans i la llibertat Ningú pot negar que els catalans i barcelonins som i hem estat presents defensant aquests valors.
Des d’ ESTAT CATALÀ tampoc acceptarem mai la crítica manipulativa dels diaris espanyols com El Mundo o El País, ara passant per davant del mateix govern español manipulant i instrumentalitzant uns fets lamentables a Barcelona per interessos polítics d’ aquests mitjans.
Tots sabem que a Catalunya s' intenta que els Mossos tinguin accès a dades internacionals i tots sabem qui impedeix aquest enllaç, aquí no es deixa la "seguretat" en un segon terme perquè "només es parla d' independència", ells també ho saben, però menteixen.  
La premsa de Madrid és l´unica del món que vincula els atacs a l' independentisme, això per no parlar de l' ABC que esmenta "la pestilent prèdica del radicalisme separatista i xenòfob". No podem dir una altra cosa que parlem de periodisme cínic.

Davant d’ aquests mitjans negatius, posem en positiu l’ anàlisi del The New Yorker que destaca el que deia el president de la Generalitat ahir al vespres després dels atemptats "Una minoria no acabarà  amb la nostra manera de fer,som terra de pau i acollida i ho seguirem sent"