diumenge, 22 de desembre del 2019

ACTE DE MEMÒRIA D' ESTAT CATALÀ, DIA 25 DE DESEMBRE A LA PLAÇA CATALUNYA, DAVANT MONUMENT MACIÀ

Aquesta setmana ha estat molt significativa: dimarts amb l' ajornament a Bèlgica, el dimecres amb la convocatòria pel pel partit Barça-Madrid i dijous amb la decisió del Tribunal de Justícia europeu.

Les suposades extradicions que demanava Espanya queden amb poc recorregut, la convocatòria del partit va acomplir els objectius a mitges, però la decisió del Tribunal europeu sobre la immunitat d' Oriol Junqueras i les seves conseqüències sobre el president Puigdemont i el conseller Comín han estat molt clares per a les expectatives catalanes i una bufetada per a les expectatives dels dirigents espanyols. Al mateix temps que ha posat a cadascú al seu lloc, a la Justícia europea i a la Justícia espanyola.
Felicitem doncs als polítics catalans i als seus advocats i equips de juristes. Però hem de continuar perquè els presos continuen a les presons, els exiliats continuen a l'exili i la repressió continua.

Per la nostra part, fem una convocatòria. com cada any per a fer un recordatori polítics del que fou dirigent d' Estat Català, Francesc Macià.

Dimecres vinent, dia 25 dia de nadal, a les 10 del matí com sempre a la Plaça Catalunya, davant del monument al President Francesc Macià.