dimecres, 20 de maig del 2009

MANIFEST DE SUPORT A LA CANDIDATURA INICIATIVA INTERNACIONALISTA.

En relació a la il.legalització d´una altra coalició política a Espanya, continua la persecució política contra les idees. Per això hem penjat el Manifest de suport ("Per la democràcia i la pressumpció d´innocència") que han signat un grup de persones representatives de la nostra societat.

MANIFEST PER LA DEMOCRÀCIA I LA PRESSUMPCIÓ D´INNOCÈNCIA.

Les persones i organitzacions sotasignants volem expressar amb la major contundència la nostra indignació i alarma davant el gravíssim atemptat contra les llibertats democràtiques i contra la presumpció d?innocència, fonament de l?Estat de Dret, que suposa la il.legalització de la candidatura a les eleccions europees Iniciativa Internacionalista - La Solidaritat entre els Pobles, i exigim la revocació de la corresponent sentència del Tribunal Suprem.
Volem denunciar també la vergonyosa campanya de desprestigi orquestrada pels grans mitjans al servei dels poders establerts, a la vegada que expressem la nostra solidaritat amb Alfonso Sastre i la resta de persones que s?ha intentat criminalitzar per la seva participació a Iniciativa Internacionalista.

llistat:
Isabel-Clara Simó.Escriptora i periodista
Humert Roma de Asso.Periodista
Adolfo Pèrez Esquivel.Premi Nobel de la Pau
Uriel Bertran Arruè.Diputat d'Erc
Jean Guy Talamoni.Cap Grup parlamentari Corsica Libera
Josep Maria Loperena.Advocat i escriptor
Gavino Sale. Diputat d'IRS-Independentzia Republica de Sardigna
Joan Martinez Alier.Economista i profesor de l'UAB
Daniel Camon i Pastor.Escriptor i periodista
Urbano Tavares i Rodrigues.Escriptor i profesor de la universitat de Lisboa
envieu a:
ccsi.ccsi@gmail.com


Carta abierta del Premio Nóbel de la Paz Adolfo Pérez Esquivel a José Luís Rodríguez Zapatero


"Representantes del hacer cultural, educativo, social y político vienen reclamando el derecho a la participación presentando la candidatura encabezada por Alfonso Sastre"
Sr. Presidente del Estado Español Don José Luís Rodríguez Zapatero
Reciba el fraterno saludo de Paz y Bien.
Me dirijo a Ud. a fin de solicitarle intervenir y evitar acciones antidemocráticas de cercenar el derecho del pueblo español a la información y libertad de expresión, de exponer sus ideas, incluso con aquellas que no compartimos.
Estamos frente a grandes desafíos y cambios cada vez más acelerados que vive la humanidad y cada uno de nuestros pueblos y necesitamos fortalecer las bases de diálogo y participación ciudadana.
Representantes del hacer cultural, educativo, social y político vienen reclamando el derecho a la participación presentando la candidatura encabezada por Alfonso Sastre, en las próximas elecciones al Parlamento Europeo, denominada ?Iniciativa Internacionalista - La Solidaridad entre los pueblos?, nacida de la convergencia de diversas corrientes dentro del marco de la ley y la democracia.
La única forma de fortalecer y avanzar en consolidar el Estado de Derecho y las libertades públicas es la participación social, el diálogo y el derecho de cada ciudadano y ciudadana en la construcción de nuevos paradigmas que permitan construir caminos de libertad y Paz.
Espero Señor Presidente que considere éste pedido. Le reitero el fraterno saludo deseándole mucha fuerza y esperanza.
Adolfo Pérez Esquivel | Premio Nóbel de la Paz, Buenos Aires, 14 de mayo del 2009
http://www.adolfoperezesquivel.com.ar/
-------------------------
CORSICA LIBERA
SOUTIEN À INITIATIVA INTERNATIONALISTA

Le groupe des élus indépendantistes, Corsica Libera, à l'Assemblée de Corse, s'insurge contre les man?uvres visant à empêcher la liste "INITIATIVA INTERNATIONALISTA" de présenter sa candidature aux élections européennes. Cette démarche s'inscrit dans le cadre d'une dérive du gouvernement espagnol ayant pour objectif de briser toute velléité de contestation de sa politique et d'affirmation des droits des communautés nationales maintenues sous domination espagnole. Cette dérive n'est d'ailleurs pas isolée puisque puissamment appuyée par la politique française visant les mêmes objectifs.
Nous réaffirmons solennellement que l'autoritarisme n'aura pas raison de la volonté populaire d'émancipation nationale et apportons notre solidarité fraternelle à "INITIATIVA INTERNATIONALISTA".

Pour le groupe Corsica Libera à l'Assemblée de Corse,
Jean-Guy Talamoni