dimecres, 27 d’abril del 2011

ESPANYOLISME CRIMINAL


Article d´en Josep Guia, a Vilaweb.
Cal denunciar els casos de violència extrema que es van donant al País Valencià, sempre amb víctimes valencianes catalanistes, d´esquerres o anti-racistes, amb el silenci de molts mitjans de comunicació que no entenen la importància de denunciar la violència feixista que pateixebn els valencians des de fa molts anys.

Espanyolisme criminal
Josep Guia
Font: Blocs Més VilaWeb
El dia 3 d’abril va fer divuit anys que un feixista espanyol assassinà un jove català de Burjassot, que tenia divuit anys i s’anomenava Guillem Agulló i Salvador. Anys abans, el 16 d’octubre de 1977, era mort a Alacant, per una altra mà criminal de la mateixa pesta feixista, el jove Miquel Grau. I fa només tres dies, el 21 d’abril d’enguany, ha estat assassinat Pere Artur Fornés, de Pedreguer, per cridar “Visca el Barça!”.
Fins a quan haurem de suportar aquest espanyolisme criminal? Fins a quan ser independentista, catalanista o del Barça, al País Valencià, serà un perill de mort? El feixisme espanyolista és una patologia incurable que no la pot guarir cap tractament psiquiàtric ni cap codi penal. L’única solució és fer-los fora de la nostra terra, alliberant-nos d’Espanya, la mare matrona que aixopluga aquest feixisme.
I en això estem, en independitzar-nos d’Espanya, la nació catalana unida, per deixar de suportar aquest feixisme quotidià d’alta intensitat. Mai millor que ara podem recordar i repetir el vell eslògan de “Vosaltres, feixistes, sou els terroristes”, però tant se val cridar per a orelles sordes, perquè l’estat espanyol ni il•legalitza ni persegueix els seus feixistes, que tant bon servei li fan contra els catalans, poble que l’espanyolisme vol exterminar. I així ho celebren dient: “un catalanista menys”. Expulsem per sempre de la nostra terra aquesta pesta criminal.