divendres, 16 de desembre del 2011

FALTEN 1000 DIES PER L´11 DE SETEMBRE DE 2014


Això és el que ha recordat el diputat de Solidaritat Catalana (S.I.)a Girona:

El diputat per Girona, Toni Strubell, va recordar en referència a avui, 16 de desembre de 2011, "que estem a 1000 dies exactes de l'11 de setembre de 2014" i va justificar que "la nostra raó de ser es manté en el temps, ja que l'esperit del 10-J ha quedat en un no-res al Parlament". En aquest sentit, Strubell ha dit que "si Solidaritat no existís, l'hauríem de crear" i ha apostat per seguir en aquesta línia independentista combativa per seguir encerclant un autonomisme que ha qualificat "d'atrinxerat i en crisi absoluta".

Strubell ha agraït públicament a la CUP de Girona el seu oferiment per vehicular una moció de SI per declarar Girona moralment exclosa de la Constitució i ha destacat el darrer capítol de l’afer dels papers de Salamanca, davant la reincident negativa de l’Estat a retornar-los completament, i ha acusat el líder del PSC, Joaquim Nadal de ser un "cínic" per dir que "aquesta acció és un regal al PP per poder-se congraciar amb els catalans amb el seu retorn", cosa que el diputat independentista veu del tot improbable. Finalment, el parlamentari ha afirmat que "Solidaritat és un partit orgullós de no deure diners als bancs, de defensar el català com a única llengua vehicular a l’ensenyament", i ha promès "continuar essent incòmodes fins que s’aconsegueixi un Estat Català independent.

A l'acte també hi han participat Brice Lafontaine (en representació d'Unitat Catalana), Santi Niell (coordinador regional de SI a les comarques gironines), Santiago Vilanova (portaveu d'Els Verds-Alternativa Verda) i el portaveu parlamentari de Solidaritat, Alfons López Tena, que ha clos l'acte criticant l’autonomisme decadent "que porta el país a la ruïna i a unes retallades del tot innecessàries si comptéssim amb un Estat propi". López Tena ha afirmat rotundament que els catalans només tenim dos sortides a la situació actual: "o emigrem o ens independitzem"