dimarts, 17 d’abril del 2012

COM ES GASTA ELS DINERS EL REI D´ESPANYA ...


La noticia d´aquests dies no tindria més importància que la constatació d´un fet històric: els reis se´n van de cacera quan tenen ocasió(al segle XIII, al segle XVII o al segle XXI), el més greu és que el sistema polític no hagi evolucionat gens des del segle XIII o XVII.
No hi ha cap tipus de control sobre els diners que es gasten ni com els gasten l´anomenada "Casa Reial". A sobre no es volen adonar que estem en una crisi econòmica i continuen vivint com a reis i no es volen adonar que estem al segle XXI i no fa cap gràcia que matin animals per divertir-se.
El que fa menys gràcia és que aquest govern espanyol i les seves gràcies les paguem també nosaltres.

us adjuntem un petit article de Vilaweb:


Quant val la cacera de Juan Carlos a Botswana?

Es paguen uns 37.000 per caçar un elefant en un safari de luxe com el que va fer el rei espanyol


Botswana és considerat un paradís pels aficionats a la caça major i hi ha diverses companyies que ofereixen safaris de luxe amb llicència per caçar un elefant per uns 37.000 euros, en una estada d'uns dotze dies. Hi ha tota una indústria del turisme adreçada exclusivament als aficionats a la caça, als quals s'ofereix l'oportunitat de caçar elefants, lleopards, girafes i tota mena d'animals salvatges durant una estada en campaments de luxe situats en parcs nacionals.

És el govern d'aquest país qui concedeix un nombre limitat de llicències a l'any per espècie per tenir un cert control sobre la caça d'animals salvatges.

Juan Carlos de Borbó se'n va anar a Botswana dilluns passat i s'ha passat tota aquesta setmana caçant i allotjant-se en un d'aquests campaments de luxe, on una nit va caure i es va trencar el maluc.