dissabte, 2 de febrer de 2013

L´ESPIONATGE ESPANYOL DESPLAÇA CENTENARS D´AGENTS A CATALUNYA ?

Aquests dies es parla d´aquest desembarcament en alguns mitjans, nosaltres recollim la informació de Nació Digital que és la que teniu a continuació.
Això només referma dues coses: 1) no ens podem esperar més per tenir un país independent i 2) s´ha de treballar seriosament perquè la contrainformació i la manipulació no se´n surtin amb la seva.

 
El CNI intenta captar persones amb informació sobre el sobiranisme

L'espionatge espanyol podria haver desplaçat centenars d'agents per revertir el procés polític

Emblema del Centre Nacional d'Intel·ligència, amb base a Madrid i estructura mixta civil-militar.

Els rumors sobre una alta activitat de l'espionatge espanyol a Catalunya s'han incrementat les darreres setmanes. La major part de les fonts situen la seu del CNI en un edifici de la Diagonal pròxim al Corte Inglés de Francesc Macià. En general, les informacions -sempre parcials- apunten a què els agents intenten contactar amb persones que puguin facilitar informació susceptible de desacreditar els líders visibles del sobiranisme català, arribant a oferir la impunitat a canvi en algun cas. Les xifres dels efectius desplaçats varien, però coincideixen en afirmar que molts d'aquests agents han estat traslladats des de les seves bases anteriors al País Basc.

En aquest sentit, la revista Tiempo ha confirmat, de fonts oficioses de l'espionatge espanyol, que hi ha un pla basat en dues direccions. "D'un cantó, obtenir la màxima informació de persones i projectes utilitzant tots els mitjans operatius al seu abast i, d'altra banda, crear els mitjans i donar suport a les persones capaces de fer revertir la situació a l'opinió pública, fent servir gent no vinculada directament en l'actualitat amb el servei d'intel·ligència".

El CNI té com a intenció captar persones que estiguin disposades a "col·laborar en les solucions que s'aniran posant en funcionament poc a poc", segons informa el setmanari, que també assenyala com a prioritat el control de l'activitat d'Artur Mas.