dimarts, 8 de desembre del 2015

LA INDECÈNCIA DEL FLA




Bona intervenció del candidat d' ERC en relació al FLA:

Citant Xavier Sala i Martín, "des de la distància ideològica", el cap de llista d'ERC per Barcelona, Gabriel Rufián, ha explicat el Fons de Liquiditat Autonòmica (FLA) com "un home amb un passa muntanyes que entra a una tenda, s'emporta 100 euros i torna a entrar i compra per 60 euros". "Una indecència, això és el FLA", ha reblat Rufián, que acte seguit ha emplaçat la CUP a arribar a un acord amb Junts pel Sí perquè el contrari significaria que "el senyor Montoro, a qui ningú ha votat, segueixi sent, de facto, el president de Catalunya".

"Des de 2012, Catalunya ha pagat 1.900 euros en interessos del FLA, que equivalen a set vegades el pla de xoc de Junts pel Sí", ha afegit Rufián per intentar ser més convincent. D'altra banda, davant les preguntes dels periodistes sobre el debat de candidats d'ahir i les propostes de referèndum d'alguns partits, Rufián ha respost que només hi ha tres possibilitats que prosperin. Les dues primeres passen perquè Podem o Esquerra Unida aconsegueixin majoria al Congrés espanyol i la tercera és que "Cameron es presenti a les eleccions", ha dit irònicament.


El cap de llista dels republicans per a les eleccions espanyoles del 20-D ha fet aquestes declaracions en una roda de premsa des de La Sagrera, on ha constatat que la situació amb què es troben les obres ferroviàries "demostren com cap l'incompliment de l'Estat amb Catalunya", perdent l'oportunitat de "cosir la zona nord de Barcelona".