divendres, 20 de maig del 2016

LES ESTELADES I EL FUM DEL GOVERN ESPANYOL.

Sembla clar que la debilitat del govern espanyol i les continues informacions sobre investigacions per corrupció a dirigents i regidors tant del PP com del PSOE han portat al PP a fer fum (les estelades al Vicente Calderón).
És una tàctica que sempre els surt bé. Creen artificialment una polèmica (amb uns arguments que no
s' aguanten per enlloc), llencen pedres contra símbols i identitat catalana i fan pinya per "la unidad de España", a la qual s' afegiran ràpidament els "ciudadanos" i més d' un "socialista".
Aconsegueixen que el fum ja no deixi veure la corrupció, es guanyen vots en plena campanya i al mateix temps si no els cal veure a Madrid imatges com aquesta, la jugada és rodona.

Per la nostra part, només cal denunciar les polèmiques creades artificialment pels governs espanyols i pel PP només en benefici seu i sempre amb l' atac sistemàtic a tot el que és català. I deixar durant uns dies la imatge que no volen veure, de manera continuada en el bloc.
Per una altra part, cal felicitar a molts lectors i opinadors que han presentat propostes per esquivar la prohibició. Cal felicitar als membres del govern català que no aniran a Madrid si la prohibició continua, i al govern de la ciutat de Barcelona.
I critiquem obertament als dirigents del PP català, incloent les comparses com la Camacho, per la seva prepotència inadmisible, critiquem al president del Barça (no es pot anar a un acte on un percentatge dels teus socis no poden expressar-se lliurement).