diumenge, 16 de setembre del 2018

11 DE SETEMBRE, CONTINUEM AVANÇANT.

Al matí bon acte al Fossar de les Moreres, lloc emblemàtic on l' idependentisme sempre ha tingut el lloc de referència a Barcelona. Amb una bona intervenció de familiars i amics d' exiliats i presos. També una bona intervenció dels presos d' Altsasu i bona representació i intervenció dels portanveu Kanak que faran un referèndum per la independència de França el proper 4 de novembre. Tot això amb les bones intervencions de la Coral El Poble que Canta. Bones intervencions musicals i bones intervencions polítiques. Gràcies a tots i totes per la vostra assistència.

A la tarda gran manifetació, amb la guerra de xifres de cada any, i amb el recompte d' una agencia independent que va calcular 1.680.000 persones. En tot cas, MOLTS.
Moltes persones que no hem tancat el "procés", que no ens conformarem amb cap altra cosa que no sigui la independència del nostre país i la decissió del que volem que sigui aquest país, entre tots i totes. Moltes persones que estem d' acord amb el referèndum l' 1 d'octubre i amb la mobilització el 3 d' octubre, que estem d' acord amb l' escola pública i CATALANA i amb els nostres docents i que estem d' acord amb els nostres mitjans de comunicació públics.
VISCA LA REPÚBLICA CATALANA LLIURE !!!
LLIURE RETORN DELS EXILIATS.
LLIBERTATS DELS PRESOS POLÍTICS.