diumenge, 20 de gener del 2019

AIXÒ NO VA DE PRESSUPOSTOS, VA DE LLIBERTAT.



No va de pressupostos, va de llibertat!
Aquests darrers dies no paren de cantar meravelles dels pressupostos d'en Pedro Sánchez, sembla com si fos la pedra filosofal per portar la pau a les terres catalanes; després d'haver deixat terra cremada amb el 155 i dels darrers anys d'extorsió i pillatge econòmic, talment uns gàngsters.
A Catalunya ha quedat superada l’època del peix al cove, de ser submisos a canvi de les engrunes per tal de sobreviure la casta local.
Estem en una nova etapa històrica en què el poble català ha escollit ser lliure. El passat primer d’octubre vam votar democràticament ser un nou estat independent en forma de república i poder gestionar lliurement el nostre futur.
L'Estat espanyol va utilitzar una violència política, judicial i policial contra un poble desarmat que tan sols volia exercir el seu dret a votar i a ser lliure, una violència que ens retorna als vells temps i pràctiques del franquisme. Això ha passat amb el suport del PSOE, que ara es vol fer passar pel bo de la pel·lícula, i la indiferència d'aquesta esquerra espanyola i catalana que no ha deixat mai de ser part integrant de l'aparell de l'estat (evidentment, no les seves bases).
El discurs de Pedro Sánchez és vergonyós i insultant per al poble català, té la barra de vindre a Barcelona amb una proposta de finançament incert, que ni tan sols ens retorna el que ens han robat a canvi de renunciar a la llibertat.
Amb el senyor Sánchez, de l’únic que hem de parlar els catalans és quan alliberaran els ostatges i si acceptaran un referèndum d’independència de Catalunya amb la supervisió internacional.
La resta no és més que un intent de guanyar temps i intentar dividir el moviment independentista. Catalunya no pot cedir a aquests tipus de xantatges i no podem vendre la nostra dignitat per uns pressupostos. Els ha de quedar clar als espanyols que això no va de pressupostos, va de llibertat.