dissabte, 13 de març de 2010

ORADORS DEL PARTIT ULTRADRETÀ ESPANYOL,MSR, TENEN RELACIÓ AMB L´IDEARI NAZI.


Alejandro Fernández en un acte en homenatge al nazi Rudolf Hess a la ciutat alemanya de Wundsield.

Un dels oradors del MSR a la concentració d'avui va homenatjar Rudolf Hess.
Altres fotografies demostren els contactes amb el negacionista Nick Griffin, o l'assistència a concerts de rock nacionalsocialista.
Vilaweb Sabadell ha pogut obtenir unes fotografies que desenmascaren el veritable rostre del Moviment Social Republicà, que amb la intenció d'augmentar el seu suport electoral i al carrer fa temps que no abracen obertament l'ideari nazi. A les fotos es pot veure com els responsables de fer els parlaments d'avui, Jordi de la Fuente, Alejandro Fernández i Carmen Padial, tenen contactes destacats amb membres de l'extrema dreta europea.
Alejandro Fernández, delegat a Sabadell del MSR i secretari de la Federació Est del partit, va assistir -com es pot comprovar a la fotografia- a l'homenatge que una delegació ultra va fer al nazi Rudolf Hess a la ciutat de alemanya de Wundsield.

També es pot veure en una altra imatge assistint a un concert envoltat d'skinheads, amb un aspecte molt diferent al que acostuma a tenir darrerament degut a aquest viratge estratègic que ha fet la seva organització, que sempre ha estat vinculat a baralles i agressions racistes, especialment a la nostra ciutat.

En una tercera imatge de Vilaweb Sabadell es pot veure també com la candidata a les darreres eleccions al Parlament Europeu, Carmen Padial, acompanya a Fernández en un sopar a Estrasburg amb el membre del negacionista i racista Partit Nacional Britànic, Nick Griffin. Finalment, una imatge recent molt més amable de Fernández i de Jordi de la Fuente, actualment Secretari Nacional d'Acció Política del MSR i considerat un dels primeres espases de l'agrupació.