divendres, 10 de desembre del 2010

POSICIÓ CLARA DE S.I. DAVANT C i U


Reunió de SI amb CiU, on els primers han mantingut la seva posició i han deixat clara la demagògia amb la que juga CiU davant dels catalans i catalanes, el concert econòmic (cavall de batalla del programa de CiU) no és possible perquè no el podem decidir els catalans i catalanes. Així de senzill i així de clar.


Tena i Bertran es reuneixen amb Puig i Pelegrí i reiteren que Solidaritat votarà 'no' a la investidura d'Artur Mas
________________________________________
Una trobada discreta a l'hotel Majèstic de Barcelona ahir al migdia ha servit perquè Alfons López Tena i Uriel Bertran hagin intercanviat les primeres impressions amb el grup parlamentari del partit del nou Govern. Segons ha pogut saber directe.cat la trobada ha estat motivada a instàncies de Felip Puig -acompanyat del número dos d'Unió Josep Maria Pelegrí- ha tingut un to cordial i de primera presa de contacte en què els dos dirigents de Solidaritat Catalana per la Independència (SI) han reiterat que no votaran cap iniciativa que no estigui inclosa en el manifest electoral amb què SI va concórrer als comicis del 28 de novembre.

________________________________________
Tena i Bertran han explicitat que votaran en contra de la presidència d'Artur Mas si no es compromet amb proclamar la independència en aquesta legislatura. De la mateixa manera, en l'elecció a la presidència i mesa del Parlament SI proposarà els seus propis candidats. Respecte la negociació del CONCERT ECONÒMIC, els dirigents de SI han recordat que qualsevol canvi en la Llei de Finançament de les Comunitats Autònomes (LOFCA) NO PASSA PEL PARLAMENT SINÓ PEL CONGRÈS ESPANYOL.