dissabte, 20 d’abril del 2013

DURAN DEMANA ESPANYA QUE REACCIONI DAVANT EL SOBIRANISME.

No sabem perquè es volen gastar els diners els governs espanyols amb els "serveis d´intel.lígència" per desactivar l´independentisme.
Continuem pensant que no els cal, tenint al sr. Duran i Lleida al costat, ja els va aconsellant del què han de fer a Catalunya ( de fet podien jubilar també els del PP i els Ciudadanos).
És evident que els governs espanyols MAI han entès Catalunya, però a vegades sembla que entenen alguna cosa quan es deixen guiar per personatges com Duran que faran el que puguin per impedir la independència del país. Per tant els objectius són comuns.

La pregunta clau és clara:
Què va passar el cap de setmana passat perquè el Conseller de Justícia digui que no es pot fer cap "consulta" (que quedi clar, ni parlen de referèndum tampoc) si no hi ha acord amb el Govern espanyol.
I què va passar perquè donin via lliure al sr. Duran i Lleida (molts fa temps que li diuen Duran i Espanya) a fer les declaracions que vulgui intentant retardar el procès.
Ho hauriem de saber tots. Tots els catalans i catalanes estem implicats en aquest procès.

La noticia d´ahir de Nació Digital no té perdua:

Prec de Duran a Espanya perquè reaccioni davant el sobiranisme

"El problema d’Espanya no és què pot oferir als independentistes, sinó què està disposada a oferir als que no ho són, però que volen ser respectats i reconeguts", diu

Homs evita criticar Duran. Foto: Jordi Borràs/ND

Josep Antoni Duran i Lleida, colíder de CiU no està disposat a creure l'ordre del president de la Generalitat, Artur Mas, de mantenir silenci i discreció. Just a l'endemà que Mas demanés calma als seus consellers i membres del partit, Duran a través de la seva homilia setmanal a la militància ha sortit amb un ciri trencat: pregant Espanya que ofereixi una tercera via.

"I continuo demanant diàleg a l’Estat, i amb urgència, sobre la qüestió catalana", insisteix Duran. "Els governants espanyols, les institucions de l’Estat no poden descansar pensant que només és un problema dels catalans. Ho és, però també dels espanyols", descriu el cap de files d'UDC.  Una premissa que porta Duran a una conclusió: "el problema té tal gravetat per a Espanya que ja no es tracta de què ofereix Espanya i les seves institucions als independentistes catalans, sinó què és el que està disposada a oferir als que no ho són i volen sentir-se respectats i reconeguts, i avui no se’n senten".

“That is the question!”, tanca Duran la seva carta web en la que demana una reacció, una contraoferta o una proposta per part del govern espanyol que sigui una tercera via que ajudi a rebaixar el nivell sobiranista que, segons Duran, creix en la societat catalana.