dijous, 9 de maig del 2013

CONCENTRACIÓ DISSABTE A PL. ST. JAUME I COMENTARI SOBRE EL PP I LES LLENGÜES.



 Suposem que molts diran que els ha sorprès l´actitut del PP en contra de les llengües minoritzades.
 Però no cal tanta hipocresia, tots  sabem quins són els objectius d´aquest partit nacionalista espanyol anomenat PP i les seves delegacions regionals (com el PAR) o lerrouxistes (com els C's o UPyD): un estat-nació (només un), amb una sola llengua, una sola cultura (estandaritzada) i un govern centralitzat i centralista.
A veure, algú pot alegar a hores d´ara desinformació sobre els objectius del PP i les seves delegacions?
No ens pot extranyar el que estan fent a l´Aragó, al País Valencià o a les Illes Balears.
El seu anticatalanisme és visceral, però també pateixen altres llengües minoritzades com l´aragonès o l´asturià.
De tant en tant surten veus que diuen les coses tal com són i li canten la canya al PP sense complexos, moltes vegades ho han fet els diputats del CHA (Chunta Aragonesista), Tampoc pensem que els aragonesos i aragoneses es deixin prendre el pèl amb la manipulació de la seva història i de les seves llengües que pretèn el PP.
Per una altra part (que és la mateixa), algú pensava que el Govern espanyol es quedaria tan ample davant una declaració de sobirania (a més a més, CATALANA). Cap sorpresa, utilització del Constitucional com a eina ideològica-política.

Per sort molts comencen a veure l´evidència: no farem res gastant esforços  i "converses" com diu el PSOE amb el Govern espanyol, el que necessitem és una DUI (Declaració Unilateral d´Independència), per iaxò donem suport a la concentració d´aquest dissabte a Plaça sant jaume.