dijous, 29 d’agost del 2013

ELS PROVOCADORS I LA VIA CATALANA.

Quan falten arguments, tot val. Fins i tot inventar-se "actuacions violentes" i cridar per veure si vé l' ajut del germà gran espanyol.
Quan falten arguments només argumenten que es concentraran i "trencaran la cadena" , ajudats per dirigents de Falange, Ciudadanos i PP? Sembla que la Sanchez-Camacho fa dies que diu que hi vol anar, no?
Quan falten arguments, només es pot fer riure.
Riuriem si no fos que sabem que són provocadors. Nosaltres, a la nostra Via.

 

El Moviment 12-O demana al govern espanyol que impedeixi legalment la Via Catalana i la titlla d'acció violenta

El Moviment 12-O demanarà al govern espanyol que impedeixi legalment la Via Catalana. Considera que es tracta d'una convocatòria de caràcter 'insurreccional, amb plantejaments violents, amb finalitats contràries a la constitució i a la legalitat' i afegeix que pretén 'aïllar i paralitzar tot un territori, amb les greus conseqüències d'ordre públic i econòmic que això genera'. En un comunicat, el moviment assegura que en qualsevol país democràtic s'hauria destituït el conseller Espadaler per animar els ciutadans a participar en la cadena humana, fet que considera 'una greu irresponsabilitat política'.
La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha donat per fet que participarà en la manifestació que el moviment vol convocar l'Onze de Setembre, tot i que la decisió final la prendrà dilluns a la reunió de la direcció del partit.