diumenge, 1 de setembre de 2013

MÉS DE 40 CIUTATS ESTENEN LA VIA CATALANA AL MÓN

BONA FEINA:
Les agrupacions, casals, entitats catalanes e fora han fet una bona demostració de suport. La prova són aquestes iniciatives de via catalana a l' exterior a llocs tan diversos com Londres, Hong-Kog, Berlin , la Xina o l' Amèrica del Sud (aquests dies), resumint, als cinc continents.
Els mitjans de comunicació se' n fan ressò, afagem aquesta noticia de Vilaweb, com a mostra:

La foto és de Laura Pous (la podeu trobar a Nació Digital) i és la Via a Londres:Més de quaranta ciutats estrangeres estenen la Via Catalana al món

Londres i Nova York encapçalen un cap de setmana amb una quarantena de convocatòries, als cinc continents

Com el cap de setmana passat, la llista de ciutats de tot el món que organitzen cadenes humanes de suport a la Via Catalana és molt llarga. Són una quarantena de convocatòries de comunitats catalanes que abasten aquest cap de setmana els cinc continents, literalment: l'Àfrica (una), Amèrica (setze), l'Àsia (dues), Europa (setze) i Oceania (cinc). Entre les rèpliques de la cadena humana de l'Onze de Setembre més destacades hi havia les de Londres –que va comptar ahir amb la participació de 800 persones–, davant la Cambra dels Comuns, la de Pequín, a la Gran Muralla –hi van participar un centenar de persones–.