divendres, 11 d’octubre del 2013

CARTELL D' ESTAT CATALÀ PEL 12 D' OCTUBRE DEL 2013.

Els tertulians de la ràdio i la televisió li poden donar totes les voltes que vulguin al 12-O i els opinadors/formadors d' opinió dels mitajans de comunicació també, però hi ha dues coses evidents:
1. No podem ser "permisius" amb el feixisme ni amb el racisme. La memòria recent i la història recent ens dónen una idea clara de la forma d' actuar d' aquest sector i del què en pensen ells de Catalunya i dels catalans i catalanes.
2. Els feixistes no tenen res a veure amb nosaltres. Les restes del feixisme franquista va continuar intocable i no es va ilegalitzar mai cap acció seva, a Barcelona són ells els que es manifestes cada any per "Espanya". I aquest any de la mà de PP i Ciudadanos. Es vulgui o no, aquests dos partits han d' acceptar que mai s' han desmarcat d' aquest àmbit polític.

Som catalans/es i som antifeixistes (com ho va ser aquest partit els anys 20 i els anys 30 del segle XX, les hemeroteques serveixen per alguna cosa i el Diari de Barcelona de l' època també). I perquè som catalans i antifeixistes no fem altra cosa que oposar-nos a aquesta celebració del 12 d' octubre (feixista i espanyola). 

El cartell de les Joventuts d' Estat Català ho diu ben clar: