dissabte, 19 d’octubre del 2013

C's ESCLAU DE LES SEVES PARAULES.


Ja ho diuen, tots som amos dels nostres silencis i esclaus de les nostres paraules, i ja se sap... el Rivera de Ciudadanos parla massa. Lerroux també ho feia.



Método 3 també va treballar per a Ciutadans

El llibre de Francisco Marco explica que l'agència de detectius va protegir i assessorar en seguretat el partit

, Redacció | Actualitzat el 18/10/2013 a les 11:33h
Fins ara Ciutadans s'havia vantat de no haver contractat mai la polèmica agència de detectius, Método 3. De fet, Albert Rivera va retreure en un plenari que des de CiU a la CUP havien treballat amb l'agència d'investigació privada que dirigia Francisco Marco.


Ara el mateix detectiu Marco, en el llibre que va presentar ahir en societat "El Método Confidencial", explica que Método 3 també va treballar per la formació unionista. Segons informa Marco, C's va contractar els seus serveis de protecció i seguretat l'any 2006 en el míting final de la campanya de presentació a Mataró (Maresme) de la plataforma que un mes després es convertiria en el partit Ciutadans.

Marco assegura que hi tenia 10 persones a l'interior de l'acte i tres més "infiltrats" en la manifestació organitzada al campus de la Universitat de Mataró contra l'acte de la plataforma. "Por la boca muere el pez, Sr. Rivera", escriu Marco.