dijous, 24 d’octubre de 2013

ESTAT CATALÀ: REBUIG A LA PROHIBICIÓ DE PEDRALBES I SUPORT A LA VAGA EDUCATIVA.Concentració de Benvinguda amb Estelades a Pedralbes per als representants estrangers al Fòrum Econòmic del Mediterrani Occidental.Com no podia ser d' altra manera, Estat Català va estar a Pedralbes, juntament amb d' altres companys i companyes.
No ens enganyem, l' afer de Pedralbes no és un tema "protocolari", és un tema de DIGNITAT, RESPECTE i PERVIVÈNCIA DEL NOSTRE PAÍS.

En un altre apartat donem suport a la Vaga de la Comunitat Educativa contra la Llei Wert, per moltes raons, una d' elles les conseqüències sobre la llengua, l´ensenyament de la geografia i la història a l' ESO, les conseqüències sobre els suports a les aules, sobre els nensi nenes amb NEE (Necessitats Educatives Especials) dels nostre país, les direccions dels centres, la separació de sexes, les condicions laborals dels treballadors i treballadores , etc. etc.
La nostra oposició total a la Llei Wert, tampoc ens fa oblidar la responsabilitat (menor) de la Generalitat en les retallades en un aspecte tan bàsic i estratègic com és l' educació.