dijous, 15 de gener del 2015

ESTAT CATALÀ I LES ELECCIONS.

S' ha tardat molt i hem estat aturats des del 9 de novembre fins ara.
Ahir la notícia de l' avançament de les seleccions no ens va fer alegrar especialment, després de l' espectacle penós d' aquests dies.
Ens agradaria que hi hagués més responsablitat per part de tots i pensar en el país, les tàctiques d' alguns dels nostres dirigents han estat lamentables. Dit això, esperem no repetir errades com les actuals durant aquest període de temps que va des d' avui al 27 de setembre.

Després de la crítica als darrers dos mesos que hem fet, ESTAT CATALÀ pensem que ara cal pensar en els propers vuit mesos i mig i CAL una campanya electoral com cal, prou àgil i ben feta per engrescar indecisos, unionistes, etc. i no tornar-nos a aturar fins la independència.

Aquesta va ser la nota de premsa que va treure ahir la direcció del partit:

Estat Català celebrem l’acord a què han arribat avui el President de la Generalitat i ERC per fer les eleccions plebiscitàries el proper 27 de setembre, amb full de ruta compartit i llistes separades. Creiem que malgrat el retard de la convocatòria i els espectacles partidistes, que no han ajudat gens a mantindre la flama unitària del 9N, el poble català estarà a l’altura de l’envit i votarà a les properes eleccions majoritàriament a favor dels partits que defensin clarament la independència de Catalunya.