dimarts, 17 de febrer del 2015

ACLARIMENT SOBRE UNA NOTA APAREGUDA A FACEBOOK.

La passada setmana es va penjar una notícia equivocada en un facebook. No li donem més importància de la que té, creiem que és una equivocació. Però volem deixar les coses clares:

1. Estat Català no té cap acord de col.laboració amb cap formació política, partit, coalició, etc. I treballa i treballarà sempre per ajuntar esforços amb uns objectius clars, un d' ells la independència del nostre país.
La independència del nostre país és un objectiu urgent, donada la situació, però no és pas l' únic objectiu
d' Estat Català.

2. Estat Català va donar un suport puntual i sense res a canvi a ERC a les darreres eleccions europees, pensem que cal tenir representants amb una clara posició independentista al Parlament Europeu per tal de contrarrestar les veus unionistes (que són moltes): PP, UPyD, Ciudadanos i d' altres que no ho semblen però també tenen un discurs unionista espanyol. En les darreres eleccions europees ERC era l' única força que es presentava amb un marcar accent independentista i no ens podíem permetre el luxe d' abstenir-nos.

Deixant clares aquestes dues coses, us pengem la nota oficial que ja va penjar ESTAT CATALÀ el dia 13 de febrer:

Estat Català volem desmentir la notícia, apareguda a la xarxa, d'un acord per treballar junts de cara a les eleccions al Parlament de Catalunya que se celebraran el proper 27 de Setembre amb una desconeguda Candidatura Ciutadana per la Independència.
Estat Català, a les darreres eleccions al Parlament Europeu, vam donar suport a la candidatura impulsada per ERC que va ser la força política més votada als Països Catalans.
Estat Català, en aquest moment, està en una roda de converses amb diferents forces polítiques per valorar la possible col·laboració o suport a les properes eleccions municipals que entenem com unes primàries de les plebiscitàries del 27S.
Estat Català, cara a les properes eleccions municipals i plebiscitàries, treballarà com sempre per sumar esforços amb les candidatures que tinguin com a objectiu prioritari la independència de Catalunya.

Barcelona 13 de febrer 2015