divendres, 3 de novembre del 2017

LLIBERTAT PRESOS POLÍTICS


ESTAT CATALÀ volem dir ben clar que cal que els presos polítics que estan a Madrid tornin a casa i en llibertat, no han comès cap delicte.
No són uns presos qualsevol, alguns són part del GOVERN DE CATALUNYA, altres dirigents d' entitats socials catalanes. I aquest Govern és el que vam votar la majoria de catalans i catalanes i és el nostre Govern, són els nostres representants polítics. No reconeixem cap altre govern.

Catalunya és i serà el que vulguin els seus ciutadans i ciutadanes, no necessitem a ningú que ens digui com es la democràcia, la pluralitat o la convivència, no ens poden donar lliçons de les coses que no  han practicat.     
Cal que no afluixem, tenim la dignitat necessària per mantenir-nos units i dempeus. No claudicarem.
Les eleccions del 21 de desembre no són el nostre objectiu, però pensem que s' ha d' anar per no regalar la victòria als que tan mal estan fent a Catalunya. I si pot ser amb una candidatura de país, una candidatura que donaria més confiança i ànims al votant i al mateix temps tindria més possibilitats electorals.
Però, com ja dèiem abans, no és l' objectiu immediat. Ara cal veure què farem la setmana vinent. La nostra proposta és aturar el país, i demostrar que tenim força i eines per plantar-nos i reivindicar els nostres drets i exigir la llibertat del nostre Govern i dirigents socials.