dilluns, 22 de novembre del 2010

CIUDADANOS: EL LERROUXISME FET PARTIT.



Els Ciudadanos son un partit artificial que defensa només la persistència de la imposició de la llengua castellana a Catalunya. No hi ha cap discurs, no hi ha cap proposta, només l´actuació contra els independentistes per una part,i la defensa de la llengua (castellana)per una altra. Si els treuen d´aquí no saben què han de dir.

Penosos els arguments: estan contra la identitat catalana i contra el que ells diuen "nacionalisme", només el català, no l´espanyol evidentment. Defensen signes identitaris espanyols com els toros o la "roja" i la relació cada vegada més forta amb Espanya (de dependència, sempre relacions de dependència).
El seu món comença i s´acaba a Espanya, més enllà no hi ha res.

Volen el "bilingüisme" a Catalunya, però no a cap lloc d´Espanya. El Sr. Rivera és l´únic que pot emprar el català amb fluidesa, dels dirigents de Ciudadanos. Cap altre és capaç d´utilitzar el català normalment i després ens parlen de "bilingüisme", quan ells son la major part monolingües castellanoparlants.

El Sr. Rivera, a la taula de candidats d´ahir de TV3 ens va dir que els seus pares no son immigrants perquè son de Màlaga. Sr. Rivera: una persona és immigrant vingui d´on vingui, gairebé tots ho som. Aquestes tonteries només es diuen quan el mon comença a Espanya, s´acaba a Espanya i no es vol veure res més.

Les coses no s´acaben aquí: el seu objectiu és "impedir que hi hagi un pacte independentista" al Govern de la Generalitat. No tenen cap projecte, el seu únic objectiu és impedir que els altres facin el seu projecte.

Això no és nou. Catalunya ja ha patit "individuos" d´aquesta mena al llarg de la seva història. El cas més semblant va ser el "LERROUXISME" on un "individuo" anava a parlar als treballadors amb un posat radical i "progressista". El Sr. Rivera fa el mateix amb seu posat "inconforme" i "progressista". A qui poden enganyar amb les pallassades d´anar amb poca roba o mig nus ?

Que no enganyin a ningú: Ciudadanos no seria res sense el suport mediàtic d´alguns mitjans, el suport d´El Mundo va ser escandalós a les darreres eleccions, per exemple. Mai s´havia donat tant suport a un partit que no tenia cap representació parlamentària. A canvi de què Sr. Rivera ?

La crònica del debat televisiu d´ahir diu: Rivera i Sánchez-Camacho han fet part de les intervencions en castellà, han defensat un model bilingüe a Catalunya i trilingüe a l'escola, i han apostat per l'eliminació de les multes i sancions per la llengua. La resta dels candidats els han acusat de voler causar un model de segregació en l'educació.

Però mira quina casualitat, el mateix dia el diari El Mundo també sortia als mitjans de comunicació per una altra cosa publicada a Espanya:
El diari 'El Mundo' publica una esquela dedicada a Francisco Franco i José Primo de Rivera en motiu de l'aniversari de la seva mort, el 20 de novembre. L'esquela recordatòria l'ha contractat 'La Confederación Nacional de Combatientes' en motiu del 35è aniversari de la mort 'del Caudillo'.

A Catalunya Lerrouxisme, allà "arriba Espanya".