diumenge, 2 de setembre del 2012

ALS "CIUDADANOS" NO ELS AGRADEN ELS "SEPARATISTES".

Els Ciudadanos cada vegada demostren més el seu espanyolisme (això sí, "universal", "ciutadà" i "progresista").
Intentaran superar al Partit Radical de Lerroux (espanyolista i falsament progressista dels anys 30, del segle XX).? Ja ho veurem, però els catalans i catalanes tenim memòria de les tàctiques espanyolistes.

Ara ens surten amb que els trens de Figueres i Girona per anar a la mani de l´11 de setembre costen 22.000 euros de "diner públic" i que els alcaldes d´aquestes poblacions haurien de dimitir.
Encara que això fossi així, Sr. Rivera: quan costa la megabandera espanyola a la plaça de Colon de Madrid? Es veu que vostè no ho sap. Ho pot mirar al nostre bloc (noticia publicada al juliol-agost d´aquest mateix any)
Hi ha molts actes totalment "espanyolistes" i "patriòtics" que organitza el PP a les seves autonomies que costen més "diners públics" que aquests trens. I a més a més també els hem de pagar nosaltres que pensem tot el contrari. Per saber on van part dels "diners públics" catalans sense cap criteri, estaria bé que mirés la noticia publicada en aquest mateix bloc el 26 de juliol d´aquest any sobre l´expoli fiscal, o que entri directament a l´expolímetre (web actualitzada de l´expoli de diner públic català).
Sr. Rivera, se li ha acabat el discurs ? Ja no pot fer més que demagògia?




C's vol saber el cost dels trens «separatistes» de Girona i Figueres

Demanen la dimissió dels alcaldes Puigdemont i Vila per "dinamitar" la Constitució espanyola

Ciutadans (C's) ha afirmat aquest dissabte que vol saber "el cost total de diner públic de propaganda, divulgació i finançament dels trens que han posat en marxa els ajuntaments de Girona i Figueres per acudir a la manifestació separatista del pròxim 11 de setembre". Segons la formació política, aquests costos podrien ascendir als 22.000 euros. C's ha demanat en una nota de premsa que els alcaldes de Girona, Carles Puigdemont, i el de Figueres, Santi Vila, "dimiteixin per coherència amb el seu pensament separatista" ja que representen "una institució local gràcies a la Constitució espanyola que ells volen dinamitar". "Ser alcalde no és obligatori", al·lega el partit.
C's ha denunciat que "diversos ajuntaments també estan destinant diner públic a fer actes separatistes conjuntament amb entitats privades". En aquest sentit, denuncia municipis com Tossa de Mar, on diuen que es fa "ús, sense autorització, del patrimoni cultural, realitzant modificacions a les muralles del segle XII de la Vila Vella del municipi per penjar simbologia separatista i així fer apologia independentista i tot amb un ànim lucratiu en vendre marxandatge al llarg d'aquest acte"...