dissabte, 22 de desembre del 2012

ELS MINISTERIS ESPANYOLS CONTINUEN SUBVENCIONANT GENEROSAMENT LA FAES

El Ministerio espanyol de Cultura dóna una bona quantitat en subvenció a la FAES (la "fàbrica d´idees" d´Aznar i companyia) i això suma una bona quantitat amb la subvenció que els va donar el Ministerio espanyol d´Afers Exteriors.

Aquests sí que no tenen problemes econòmics, i després diuen que hi ha crisi i que hem d´augmentar les retallades.

 

El Ministeri de Cultura dóna més d'un milió d'euros a la FAES

(Nació Digital)

L'expresident del govern espanyol, José María Aznar

El Ministeri espanyol d'Educació, Cultura i Esports ha destinat un total de 2,4 milions d'euros a subvencionar les fundacions dels partits polítics que tenen representació al Congrés dels Diputats i al Senat. La finalitat d'aquestes ajudes és promoure que aquestes organitzacions realitzin activitats que promoguin i desenvolupin el pensament polític, social i cultural.

La repartició, però, no ha estat gaire equitativa. La fundació vinculada al PP i que presideix José María Aznar, la FAES, ha rebut un total de 1.188.071 euros, una quantitat molt superior a la que han rebut la resta i que suposa gairebé la meitat del pressupost assignat. Les dues fundacions que més han rebut després de la FAES han estat les vinculades al PSOE, IDEAS i Pablo Iglesias, que han rebut uns 332.424 euros.

Fa unes setmanes, el Ministeri d'Afers exteriors també va atorgar una subvenció a les fundacions vinculades als partits polítics i va repartir un total de 900.000 euros. La FAES també es va endur el tall més gros del pastís, obtenint un total de 529.849 euros (més de la meitat del pressupost). Feta la suma, la FAES ha rebut per part del govern espanyol un total de 1.717.920 euros aquest 2012.