dissabte, 29 de juny del 2013

FRACASSA LA CAMPANYA UNIONISTA ESPANYOLA A INTERNET.

Es constata (noticia d´avui de Nació Digital), que l' unionisme espanyol fracassa en la seva campanya per internet, continuem avançant, malgrat tot.

  |
La campanya per aconseguir el suport d'un milió d'unionistes ha quedat en un no res.

Fa un parell d'anys que va arrencar. Però sembla que les xarxes socials no són la millor eina per difondre l'unionisme des de dins. La comunitat virtual Som catalans i també espanyols va endegar l'agost de 2011 una campanya a Facebook per aconseguir el suport d'un milió de ciutadans en contra de la independència.

Amb el lema '1.000.000 de personas en contra de la independencia de Cataluña', la pàgina de Facebook s'ha esforçat a penjar amb regularitat notícies i enllaços que demostren la maldat del sobiranisme català, sobretot del president de la Generalitat, Artur Mas, i les bondats de l'unionisme. Una de les darreres entrades és el vídeo de Gerard Piqué defensant la seva condició d'espanyol i el seu orgull de defensar Espanya amb la Roja. Però ni així. El comptador de seguidors de la pàgina està tant per sota de les expectatives del grup que tot just arriba a l'1%. En concret, 13.137 M'agrada.

De ben poc ha servit denunciar a les xarxes socials l'engany del sobiranisme català, que inclou la tergiversació de la història: "Quieren convencernos de que lo que fuera una guerra de sucesión se trató en realidad del atropello de la nación catalana, sometida desde entonces a una España que lleva 300 años oprimiéndola y expoliándola. Esto es lo que nos contaba Artur en la Diada del pasado 11 de septiembre, en un intento de remover las tripas al pueblo, aunando pasado y economía, para tratar de salvar los muebles de su mala gestión".

Potser després del Concert de la Llibertat d'aquest vespre aquesta pàgina de Facebook aconseguirà algun seguidor més, indignat amb Ramoncín o Dyango.