diumenge, 7 de juliol del 2013

ELS ESPANYOLS FAN EL RIDÍCUL AMB BOLIVIA, ELS COLPISTES I LES URNES


Els Governs espanyols fa anys que de manera constant fan el ridícul internacionalment (recordem Perejil, l' intent de cop d' estat a Veneçuela,  no reconéixer la independència de Kosove, pressionar la UEFA perquè no admeti Gibraltar...), però aquesta setmana ja va ser el màxim ridícul amb l' afer Evo Morales.
Els de "la madre patria" no van donar autorització de vol al President (democràtic) d' un país independent per tal d' obeir la veu dels seus amos que els havien dit que "possiblement" hi viatjava una persona més a l' avió. Patètics aquests espanyols.
També en el terreny internacional, aquesta setmana hi va haver un cop d' estat a Egipte, no sabem que diu el Ministerio espanyol (potser millor que callin després dels "exits" exteriors que tenen), però l' excusa d' Egipte va servir perquè parlessin els colpistes espanyols. Alguns d' ells es diuen "demòcrates" com el Pedro J ("El Mundo", suposem que canviarà el nom del diari pel de "El Mundo Golpista Español").
Dues preguntes:
 La Justicia espanyola (la seva) no actua contra els colpistes ?
 i  la segona: ells diuen que les urnes no ho poden decidir tot. En canvi ho pot decidir una constitució que la majoria de la població (espanyols) no va votar (per qüestió d' edad) o els Codis de Justicia que tenen mé de 100 anys o el Banc d' Espanya  poden decidir coses que no hem votat ningú ?    

Pedro J. Ramírez: «Les urnes no ho permeten tot. Entesos?»

Adverteix que una intervenció militar està justificada en cas que els electors no votin correctament

"Aprovechando que el Pisuerga pasa por Valladolid..." és una expressió castissa que serveix per introduir un canvi brusc de tema en una conversa aprofitant qualsevol nimietat. Parlant sobre el cop d'Estat que hi ha hagut a Egipte en contra del govern islamista sorgit de les urnes, però amb aquesta màxima al cap, el director del diari El Mundo, Pedro J. Ramírez, ha advertit avui als seus lectors que "les urnes no ho permeten tot. Entesos?"

És a dir, votin el que votin els ciutadans, si el resultat no és del grat de l'exèrcit, Ramírez té clar que una intervenció armada és del tot legítima.

Nosaltres ja sabeu que estem més al costat de la declaració d' Independència que és on al final haurem d' arribar, però cal destacar que si es pot s' ha de fer un referèndum (no una consulta).
 
Sobre les urnes, també Nació Digital avui publicava un article del tot aprofitable: 

Policies contra urnes?

 
Entre les amenaces que l'espanyolisme perboca cada cop que se li posa un micròfon pel davant no n'hi ha cap de més absurda que aquesta d'enviar la Guàrdia Civil a retirar urnes en cas que els catalans decidim organitzar una consulta sobre el nostre futur polític.
 
De la mateixa manera que no hi ha res més democràtic que decidir a les urnes, l'antítesi ha de ser per força just això, segrestar les urnes per a impedir aquest dret. És trist veure la policia reprimint manifestants i és criminal veure militars atacant població civil, però veure guàrdies uniformats prohibint als ciutadans de votar és simplement patètic.
 
Si ho fan, sisplau, que ho facin amb el tricorni reglamentari i no amb gorra de visera, que quedaran molt més 'heroics' quan els retratin als diaris de tot el món. Pensin que l'última foto amb tricorni que va donar la volta al planeta era la d'un tal Tejero donant un cop d'Estat pistola en mà. Pensàvem que no és podia caure més baix, però ja hem vist que Vidal-Quadras i altres com ells no tindran cap problema d'obligar la Benemèrita a fer el ridícul més gran del món.