dijous, 12 de setembre del 2013

ARA ÉS EL MOMENT: UNA DATA, UNA PREGUNTA I UN REFERÈNDUM VINCULANT.

La Via Catalana va ser un èxit, malgrat les opinions de gran part dels mitjans espanyols que la van desprestigiar tot el que van poder.
El nostre partit també hi va ser, com totes les organitzacions que volen la llibertat del nostre país.
Ara, anem en compte, amb alguns mitjans de comunicació (que són veritables difusors d' ideologia ultra, només cal mirar algunes cadenes de TV) que intenten empenyer a donar suport econòmic i "logístic" a aquells "pobres espanyols" que viuen a Catalunya i "no es poden expressar lliurement".
Tots els coneixem i tots sabem de què va aquest vocabulari. Compte.

Entretant, continuem demanant UNA DATA, UNA PREGUNTA i UN REFERÈNDUM VINCULANT.

Us afegim aquest article de S. Cot a Nació Digital, amb el qual coincidim:

El 1714 és reversible

Salvador Cot.

A aquest país mai ningú no li ha regalat mai res. Al contrari. Des d'aquell esvoranc per on van entrar els exèrcits borbònics, vint generacions de catalans han preservat la nació, han conservat la llengua i han passat un testimoni que equivalia a una esperança. Hi ha hagut repressió, violència, presó i exili i, en alguns moments històrics, la vella nació dels catalans ha semblat definitivament perduda en algun dels capítols brutals de la història de la humanitat.

Però no. Els catalans hem demostrat al món que la història és reversible i que la violència que s'ha exercit continuadament contra aquest poble no ens ha fet oblidar que, des de sempre, tenim el dret i tenim la raó. No hi ha cap motiu -cap que no sigui la violència- que justifiqui que els catalans haguem de subordinar-nos a una altra nació. Una violència antiga no pot justificar una prohibició actual.

El procés és imparable i, a partir de demà mateix, ha de passar a mans del Parlament i el Govern. És moment de traslladar la unitat del carrer al conjunt del catalanisme... És moment de guanyar.