dimecres, 27 d’agost del 2014

ELS TRABUCAIRES, EL PP, LA "SINRAZÓN" I EL MONZÓ.

L' afer dels trabucaires de Cardedeu és patètic. Quines ganes tenen els del Pp d' enredar la troca i de sortir a la Tv  ¡¡¡  Però que no s' hi escarrassin, no ens trobaran en la provocació.
El paper de "La Razón" impresentable, com sempre. La declaració d' ahir dels Trabucaires de Cardedeu ens sembla correcta:

 Els trabucaires de Cardedeu no pensen disculpar-se de res

La colla ha emès aquest dimarts un comunicat amb la seva versió dels fets, on aclareixen que "només s'han d'entendre com un acte festiu sense connotació ideològica o partidista"

La Colla de Trabucaires de Cardedeu ha fet públic aquest dimarts, 26 d'agost, un comunicat on tornen a reiterar "amb l'absolut convenciment", que no han fet "cap acte, del qual en haguem de disculpar". El comunicat s'ha fet públic després de totes les acusacions que la colla ha rebut des d'aquest darrer dissabte, quan el regidor del PP Jaime Gelada va fer públic que havia estat sotmès a una simulació d'"afusellament".

I la resposta d' ahir del Quim Monzó, molt adequada, davant d' aquests impresentables que es diuen "mitjans de comunicació". La foto va sortir al seu twiter i a alguns diaris digitals: