dissabte, 9 d’agost de 2014

MANOS LIMPIAS I ELS "TALPS"

Ja sabem que Manos Limpias no són un "sindicat", ni tampoc són "lerrouxistes" ni tampoc són una associació qualsevol. Senzillament són l' espanyolisme més ultra que ara ha d' actuar (de moment "legalment") contra el procés independentista.
Potser algú pensarà que el nostre post va per la denúncia del citat "sindicat" contra la família Pujol. Que ningú s' equivoqui el que ens preocupa és el seu joc brut que puguin tenir dintre de Catalunya, dels infiltrats que tenen (talps) no en dubtavem, ells mateixos ho afirmen orgullosament. 


Manos Limpias té «talps» a l'ANC, Òmnium i partits sobiranistes

(Nació Digital). El secretari general de Manos Limpias, Miguel Bernad, ha assegurat que el sindicat té "talps dins els partits polítics, l'ANC, Òmnium Cultural, la Fundació Nous Catalans --de CDC-- i en formacions com Reagrupament", ha confirmat a Europa Press.
En unes declaracions d'aquest divendres al diari 'Ara' recollides per Europa Press, Bernad ha detallat que es tracta de "voluntaris" que es fan passar per socis o militants de les entitats i partits i participen en ells activament per informar al sindicat dels moviments i decisions que es prenen.

Es tracta de persones amb accés directe o pròxim als nuclis de decisió de les entitats, ha afirmat, i en el cas de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), el sindicat té "tres o quatre persones", ha sostingut.

Bernad ha assegurat a Europa Press que també tenen persones infiltrades "dins dels Mossos d'Esquadra i l'Ertzaintza", de la mateixa manera que els tenen els Cossos i Forces de Seguretat de l'Estat.

Ha explicat que aquestes pràctiques no són noves i que ells mateixos es cuiden que no hi hagi persones infiltrades en el seu sindicat: "No hi ha pitjor enemic que el que està dins", ha sostingut.

Cas Pujol

Manos Limpias presentarà la querella contra l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol i la seva dona, Marta Ferrusola, dimecres al Jutjat d'Instrucció 31 de Barcelona, després de recaptar a través d'una campanya de recol·lecta els 6.000 euros de fiança que li reclamava el jutjat per poder ser acusació popular en el cas.

En la querella demanaran que declarin Pujol i la seva dona per aclarir l'origen de la seva fortuna a l'estranger, després que l'expresident reconegués que la família tenia diners sense declarar en un compte andorrà des de fa 34 anys.

Una vegada declarin, el sindicat sospesa demanar que la causa es traslladi a l'Audiència Nacional i s'uneixi a les diligències obertes per Pablo Ruz contra el primogènit de la família, Jordi Pujol Ferrusola, i la seva exdona Mercè Gironès