divendres, 9 de maig del 2008

Fora feixistes!



Comunicat de Premsa


Estat Català, partit d’esquerra, independentista i democràtic vol manifestar que no tenim cap tipus de relació amb un fòrum d’internet que en nom d’Estat Català promou grups de muntanya per fer “pràctiques de tir”.
Estat Català ja ha denunciat recentment aquest fòrum als Mossos d’Esquadra per comentaris i amenaces racistes i xenòfobes i també està en mans dels tribunals la utilització fraudulenta del nom històric del nostre partit per part d'aquests elements feixistes.
Estat Català és un partit que porta molts anys present a la vida política del nostre país participant en mobilitzacions populars en defensa de les llibertats del nostre poble i també es presenta, quan s'escau, a les eleccions. En cap cas es dedica a fer excursions “paramilitars”.
Estat Català a més del desmentiment i denúncia pública als mitjans de comunicació ha fet la denúncia pertinent als Mossos d’Esquadra i al Jutjat de Guàrdia.
Estat Català vol manifestar que l'única web autoritzada del partit és estat-catala.cat i així consta en el llistat d'adreces de partits polítics de la Generalitat de Catalunya.
Barcelona, a 9 de maig del 2008
__________________________________________http://www.estat-catala.cat/