divendres, 16 de maig del 2008

MANIFEST D´ESTAT CATALÀ CONTRA LA IL.LEGALITZACIÓ DE IZQUIERDA CASTELLANA.


ESTAT CATALÀ CONTRA EL PROCÈS D´IL.LEGALITZACIÓ DE IZQUIERDA CASTELLANA.

Ens trobem davant d´un procès que ESTAT CATALÀ rebutja totalment i que va començar amb la Llei de Partits.
El camí és llarg, però cal resseguir-lo i fer memòria: a partir de la dinàmica oberta pel Jutge Garzón, on diu que tot l´entorn abertzale és ETA, hem anat veient que tota la mesa nacional de Batasuna ha estat empresonada, s´han il.legalitzat joves, associacions, tavernes …i el següent pas ha estat la suspensió d´activitats d´altres formacions com ANV i el macro-procès 18/98 que ha portat a la presó 41 dirigents de col.lectius i entitats vinculats a l´esquerra abertzale. La conseqüència d´això és que a Euskal Herria la situació cada vegada és més tensa, irrespirable…
Però això no podia ser el final de l´estratègia i alguns sectors han vist l´escletxa per demanar la il-legalització d´altres entitas, col.lectius i partits que, senzillament fan nosa a aquesta democràcia.
ESTAT CATALÀ pensa que era d´esperar que diversos grups ultres espanyols entressin a l´escena a fer la feina bruta, que cal acabar, i posar la sospita sobre l´independentisme en general i més concretament centrar-lo sobre els que ells volen apartar de l´escena política: els gallegs, els castellans i els catalans.
Però algú havia de començar la segona fase, i aquest algú ha estat el dòcil i dretà sindicat de funcionaris públics de Manos Limpias, cal recordar que alguns periodistes vinculen als seus dirigents a l´extrema dreta espanyola.
Han presentat una querella i una acció popular a l´Audiència Nacional, per tal d´il.legalitzar Izquierda Castellana i les seves branques juvenils i associatives. La prova presentada per aquests elements fa riure, però és veritat i a més a més ha estat admesa: un reportatge de la revista Interviú, que han fet el seu paper en el joc.
Manos Limpias també utilitza els canals mediàtics habituals: la COPE i Telemadrid, on van repetint el seu discurs fatxa per tal de criminalitzar Izquierda Castellana, mentre esperen que altres mitjans (El Mundo, La Razón, ABC, alguns diaris gratuits …Antena 3 …)se sumin a la croada i l´Audiència Nacional faci la feina que li pertoca, tot molt organitzat en un molt organitzat estat democràtic espanyol.
Les proves d´Interviú a les que es referiexen diuen bajanades de l´estil no hay ninguna condena a ETA y sí a las fuerzas represivas del Estado español. Adonem-nos que aquestes proves poden il.legalitzar al 30 % de catalans i catalanes arrivat un moment extrem.
El següent pas ha estat acusar als dirigents d´Izquierda Castellana, Luis Ocampo i Doris Benegas, de tenir influència dins l´organigrama de Batasuna, evidentment de seguida s´hi han sumat la COPE, Telemadrid, Canal 29 de Valladolid, El Mundo i La Razón. Només els falta demanar a crits el retorn de Zaplana i Acebes al PP perquè els altres son massa tous. No volen que se´ls escapi res a Madrid i ho volen controlar tot, per això és la capital de Espanya i també han demanat la il.legalització de la Coordinadora Antifeixista de Madrid por razones ideológicas.

ESTAT CATALÀ creu - com alguns periodistes ja han publicat - que la previsió no és que donin un cop a Madrid i Castella perque quedi clar qui mana en aquesta democràcia espanyola, sinó que la previsió a l´Audiència Nacional és, en acabar el procès castellà, obrir l´agenda galega contra Nós- Unidade Popular. I després tornaran a Catalunya com al 92 ? És una bona pregunta, no us sembla .

ESTAT CATALÀ recorda que el seu objectiu està molt clar, il.legalitzar tot el que els faci nosa, ja s´han cansat de posar la cara amable cap als perifèrics, això que els socialistes diuen federalisme , altres pluralidad nacional, etc. ja els sobra. Volen el retorn a la unidad de Espanya, no ens equivoquem.
I cada vegada ho diuen més clar, no amb la boca petita.

SOLIDARITAT AMB ELS COMPANYS D´IZQUIERDA CASTELLANA I LA C.A.M.

FEM PRESSIÓ CONTRA LES IL.LEGALITZACIONS DE PARTITS, ENTITATS I COL.LECTIUS A ESPANYA .

NO VOLEM CONTINUAR FORMANT PART DE L´ESTAT ESPANYOL.

INDEPENDÈNCIA.