dilluns, 16 de desembre de 2013

ESTAT CATALÀ DIU "CATALUNYA SÍ i SÍ", igual com hem fet des del 1922.Independència de Catalunya SÍ i SÍ!
Manifest d'Estat Català presentat aquest matí a Barcelona durant l'homenatge al patriota català Quim Sánchez en el 28é aniversari de la seva mort //*//

Independència de Catalunya SI i SI
Estat Català valorem molt positivament que finalment tinguem data i preguntes. Creiem que la duplicitat de preguntes fa més complicada la consulta i que un tipus de pregunta directa com Escòcia era millor. Malgrat això creiem que el poble català està prou madur i votarà massivament el 9 de novembre SÍ i SÍ.
Aplaudim el pas valent fet pel President de la Generalitat i per les forces sobiranistes catalanes que han sabut interpretar la voluntat majoritària del poble català que vol la independència.
Tot el mèrit cal donar-lo al poble català, autèntic protagonista d'aquesta gesta en favor de la llibertat de Catalunya, per la capacitat de mobilització demostrada en les grans manifestacions del 2006, 2007, 2010 i 2012, arribant a convocar quasi bé dos milions de persones al carrer, i amb la cadena humana d'aquest 11 de setembre clara i inequívocament a favor de la INDEPÈNDENCIA.
És el primer cop que es pregunta al poble català si vol ser independent i això té una importància històrica sense precedents. La pregunta en si mateixa ja és una victòria de l'independentisme.
Malauradament les reaccions espanyoles no s'han fet esperar i podem preveure que hi haurà un bloqueig per part de l'Estat monàrquic espanyol que intentarà impossibilitar el dret a decidir del poble català amb la consulta sobre la independència de Catalunya. Davant aquesta més que previsible situació política no quedarà altra sortida sinó que el Parlament de Catalunya faci una Declaració Unilateral d'Independència (DUI).
Estat Català farem campanya pel SÍ i SÍ, perquè la independència està en el nostre objectiu fundacional des de l'any 1922. Estat Català estarem en tot moment al costat del Govern i les forces polítiques que defensin la independència nacional catalana.

Independència SÍ i SÍ!
Visca Catalunya Lliure!

Comitè Executiu d' Estat Català
15 de desembre del 2013