divendres, 20 de desembre del 2013

L' ANC I ALTRES ENTITATS S' EXPLIQUEN AL MÓN.

Després de la pregunta i la data, l' activitat dels ambaixadors espanyols que lidera en Margallo ha experimentat una forta activitat per tal de guanyar el que ells diuen "complicitats" amb el Govern espanyol contra el reconeixement de Catalunya.
Nosaltres hem de continuar, amb les poques possibilitats que tenim, difonen allò que volem i el procés per un país independent. Internacionalitzar en conflicte polític, per contrarrestar l' ofensiva internacional del Govern espanyol.
En aquest aspecte saludem les iniciatives de diferents grups i entitats que treballen en aquest camp i també el video d' avui de l' ANC:


http://vimeo.com/81589738

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) continua explotant el simbolisme de la Via Catalana per projectar la causa independentista al món. Aquest dijous ha fet públic un nou vídeo, subtitulat en anglès i amb participants expressant-se en anglès, francès i alemany, en el que pretenen que sigui "una eina d'internacionalització de la lluita pacífica i democràtica dels catalans per tal de poder esdevenir un estat independent".