dissabte, 10 de maig del 2014

ESTAT CATALÀ I LES ELECCIONS EUROPEES.


ESTAT CATALÀ es posiciona davant d' aquestes eleccions europees com ha fet sempre durant la llarga història del partit. Posant els interessos de Catalunya per davant dels del partit i donant suport a altres propostes més àmplies en el mateix sentit.
Entenem que aquest any i els anys propers hi haurà processos electorals que seran molt importants per aquest país, i és un front d' activitat que no podem deixar abandonat a l' atzar.
Ara hi ha les eleccions europees, al novembre el referèndum, l' any vinent les eleccions espanyoles i les municipals. No ens presentem a aquestes eleccions europees, però des d' Estat Català creiem que no podem deixar de participar en cap d' aquestes eleccions.
Estessim o no d' acord amb el funcionament de la UE, cal que hi hagi representants allà que defensin propostes per a la indepència del nostre país, propostes d' esquerres socialment i econòmicament i propostes per al conjunt dels Països Catalans (tot just això que posa tan nerviosos als del PP i als Ciudadanos). I això passa perque els partits que ho defensin a Europa tinguin la major quantitat de vots i representants possibles.
Per tant, fem una crida a la nostra militància, adherits, amics/amigues del partit i simpatitzants, a la participació a les eleccions europees, sense perdre en cap moment de vista que volem una altra UE que tingui en compte l' opinió dels pobles.
Pensem que caldria tenir una participació alta i que els europeus vegin que el procés independentista és un procés seriós, però també és important que els partits dits "sobiranistes" tinguin una gran majoria sobre els partits dits "unionistes" (ells, especialment el PP, estan treballant en l' efecte contrari, per a demostrar a Europa que la majoria de catalans "no volen la independència").
Aquest és el primer cartell (de quatre) que ja van enganxar la nostra militància el primer dia de campanya: crida a la participació i vot de suport a la independència.