divendres, 30 de maig del 2014

AGENTS PROVOCADORS POLICIALS AL BARRI DE SANTS?

López Tena veu «agents provocadors policials» rere el conflicte de Sants

L'ex-líder de SI publica captures d'usuari de xarxes socials (publicat a Nació Digital).


.L'ex-líder de Solidaritat Catalana per la Independència, Alfons López Tena, hi ha dit la seva sobre els aldarulls del barri de Sants de Barcelona. A través d'un tuit, Tena ha apuntat la participació “d'agents provocadors policials” com a causants dels aldarulls pel conflicte de Can Vies. 
La teoria del notari es fonamenta en unes captures de comptes de xarxes socials com Instagram en què un tal “Sexadordepollos” es vanta d'haver cremat una sucursal bancària en una nit d'aldarulls  i s'hi posa una fotografia  que complementa aquesta auto-acusació. 


Així mateix escriu comentaris racistes i espanyolistes i absolutament bel·ligerants amb el procés sobiranista. En les captures que aporta Tena s'hi veu una llibreta d'estalvis amb més de 8.000 euros que l'autoinculpat utilitza per presumir dels seus ingressos. "D'on ha tret els diners aquest racista espanyol que se'n vanta d'haver cremat locals a Sants?", es pregunta Tena, que hi veu en el perfil d'aquest virtual “sexadordepollos” correspon a un “agent provocador policial” per generar inestabilitat social.