dijous, 19 de juny del 2014

ELS CATALANS I LES CATALANES NO TENIM CAP REI.

No teniem intenció de parlar de la "coronació" del "nou" rei espanyol. No ens importa ni ens interessa. ESTAT CATALÀ mai en tota la seva història (qui vulgui que busqui arxius) ha estat ni monàrquic ni espanyol, així que és un tema que han de decidir altres (els espanyols). Nosaltres ens refermem: REPÚBLICA CATALANA.

Però hi ha unes quantes qüestions que va bé recordar abans d' aquesta "coronació" del "nou" rei borbó espanyol:
   Els Borbons són il·legals (a Catalunya, però també a Espanya), les raons són moltes, comencem per la primera: el testament de Carlos II fou falsificat.
  A l' antiga Corona d'Aragó i Catalunya no tenen cap legitimitat perquè es van imposarar actuant contra el jurament dels furs i amb una dura ocupació militar i genocidi posterior, cremant dotzenes de ciutats i viles (especialment del Principat i del País Valencià)..
Més tard, Carlos IV i després Fernando VII van abdicar en favor de l'emperador francès. I no hi ha cap document que torni la "legitimitat" als borbons. Només la imposició posterior d' un "nou" rei borbó absolutista i tirà, nomenat  Fernando VII.
Hi ha alguns historiadors prou documentats que diuen que un altre borbó (net del Fernando VII), que va governar amb el nom de Alfonso XII "no era fill lledesma (de la promíscua Isabel II amb un militar de nom Puigmoltó) i a més fou reinstaurat per un colp d'Estat militar contra el que havia elegit el poble".
 El seu fill va ser el següent borbó amb el nom d' Alfonso XIII (contra el qual van preparar el Complot del Garraf, membres d´ESTAT CATALÀ), Alfonso XIII era un vividor al qual li agradaven molt les dones i les festes (res a dir, a alguns altres també, fins i tot al seu net Juan Carlos), però el més greu és que va estar en "recerca i captura" per corrupció i delictes de la guerra del Rif durant la II República. I va ser el suport de la Dictadura de Primo de Rivera. Tot un personatge.
I arribem al net,  Juan Carlos, que  no era l'hereu, ja que l'hereu reial era el seu germà que ell mateix va matar amb una pístola (això ho han dit a tort i a dret els que no estan lligats al PPSOE, ni als mitjans de comunicació "nacionals" (espanyols).
Juan Carlos va ser imposat per un dictador genocida aliat de Mussolini i d' Hitler: el general Franco. Amb una Constitució del 79 que va rebre tota mena de pressions militars i el suport del PPSOE (com sempre) i el silenci de PNB i CiU.
Aquest és el rei que han tingut fins ara (ells), si no el volen que parlin clar i si no volen el seu substitut que se' l treguin de sobre. Nosaltres estarem d' acord no volem un país veí amb un govern podrit i anacrònic històricament. Que recordin una cosa: LA MONARQUIA NO L' HA VOTAT MAI NINGÚ A ESPANYA.
Nosaltres ja marxem, ens queda poc en aquest teatre dolent que diuen Espanya, el nostre objectiu: REPÚBLICA CATALANA. Els catalans i catalanes no tenim cap rei.