dilluns, 30 de juny del 2014

AMB EL FEIXISME I EL RACISME, TOLERÀNCIA ZERO.

Ahir hi va haver una agressió a un noi xinès al metro de Barcelona, aquesta la coneixem perquè els mateixos agressors la gravaven, però segur que n´hi ha d' altres que acaben sense cap denúncia.
El vídeo és a la xarxa, no entenem perquè es pixela la cara de l' agressor i no la de la víctima. Aquí teniu la notícia breu, per part nostra només dir que ens mantindrem ferms contra el feixisme i contra el racisme.
En la Catalunya independent que volem no hi caben aquests personatges.

Vídeo d'una nova agressió nazi al metro de Barcelona

Pengen un vídeo al Youtube que mostra l'agressió a un noi amb trets asiàtics

'Nazis agredint un xinès al metro de Barcelona' és el títol del vídeo que ha penjat un usuari de Youtube. S'hi pot veure com un jove d'estètica nazi increpa un noi amb trets asiàtics fins que finalment li clava uns quants cops de puny. Segons que explica Llibertat.cat, l'usuari que havia penjat el vídeo a la xarxa i que després l'ha retirat, ha estat identificat com un nazi que habitualment penja imatges violentes i fa apologia del feixisme. L'autor de l'enregistrament ha difuminat la cara de l'agressor perquè no pogués ser identificat.
Al vagó, s'hi veuen més passatgers que observen l'incident i que quan el nazi comença a colpejar la víctima l'agafen per aturar els cops. També es veu com al final, quan el metro para en una estació i obre les portes, els passatgers poden treure el noi agredit fora del vagó.
Ara com ara, els mossos d'esquadra no tenen constància de cap denúncia sobre els fets. TMB assegura que sempre que passen fets d'aquesta mena els posa en coneixement de la policia, i que ara també ho farà.