divendres, 27 de juny del 2014

RAJOY DESVIA L' ATENCIÓ CONTRA CATALUNYA



En Rajoy, s' afegeix a la colla d' impresentables que governen Espanya (Aznar,  Saenz de Santamaria, Wert, Montoro, Fernandez Diaz...). Tots són iguals, diuen les mateixes paraules sense cap argument.
Ara en Rajoy obre la boca per a dir que no pot acceptar que se somtmeti a referèndum l' existència del seu país.
Quin és el seu país? Suposem que Espanya, i als seus ciutadans els aniria bé que no es fessin reformes fiscals sinó tota una reforma tributària. Al seu país (Espanya) li aniria molt bé que no governessin algunes grans empreses espanyoles i multinacionals, al seu país li aniria bé que no l' enganyessin dia sí i dia també posant un nou rei express perquè el que hi havia estava tant tocat que queia sol, al seu país li aniria molt bé que Rajoy no s' entrevisti amb dictadors africans. I així podem anar dient pàgines i pàgines sobre aquest desgovern que tenen al seu país (Espanya).
Catalunya no posa ni posarà en dubte el seu país, només vol marxar. Els que han posat en dubte el seu país internacionalment són els nyaps de tot tipus (institucionals, financers, econòmics, polítics, relacions internacionals...) que han promogut els mateixos governants del PP.
S' equivoca totalment desviant l' atenció a Catalunya, quan ells mateixos són el càncer del seu propi país.
Cal dir, per si algú no ho té clar, que EL SEU PAÍS NO ÉS EL NOSTRE,, no estem parlant del mateix país.
El nostre país és Catalunya i no permetrem que ningú ens prohibeixi dir allò que volem per al nostre país.

I no parlem de l' afegit del Rajoy" de que "cap país ho permetria (el referèndum).." Tots sabem que hi va haver referèndums a Islàndia, Quebec, Groelandia, Montenegro, Timor Oriental ...i ara n´hi haurà un a Escòcia. I no creiem que es pugui titllar de països menors els estats d' on són o eren membres.


Rajoy: «No puc acceptar que se sotmeti a referèndum l'existència del meu país»

El president espanyol diu que "en cap lloc del món" s'acceptaria la consulta obviant el cas escocès (Nació Digital).

El president espanyol, Mariano Rajoy, ha repetit aquest divendres que no tolerarà la celebració d'una consulta sobre la independència de Catalunya. "No puc acceptar que se sotmeti a referèndum l'existència del meu país", ha assegurat Rajoy en una roda de premsa a Brussel·les posterior a la cimera de caps d'estat i de govern de la UE.

Segons el president espanyol, tampoc podria fer-ho "cap president de govern en cap lloc del món", tot obviant que el primer ministre britànic avala la celebració d'un referèndum sobre el futur polític d'Escòcia. "Això no és ni tan sols política, és pur sentit comú", ha etzibat Rajoy. El líder popular ha reclamat al president de la Generalitat, Artur Mas, que faci "un esforç per situar-se en un espai de sentit comú i sensatesa".