diumenge, 20 de setembre de 2015

CRIDA PER NO MIRAR TV 3 DES DE LES 16:00 A LES 19:00 DEL VESPRE.

Quan els sembla es salten la llibertat de premsa i la informació i la interpreten al seu gust. No hem sentit que es faci cap compensació a les TV espanyoles ni públiques ni privades sobre les entrevistes que fan als candidats catalans (que cal dir que gairebé són els mateixos i alguns ni tan sols són candidats).

ANC  i Omnium van fer una crida que difonem per veure si avui hi ha un rècord històric baix d' audiència quan surtin els partits unionistes.


 La CCMA emet avui a la tarda per TV3 i 3/24 i per Catalunya Ràdio i Catalunya Informació un ‘Espai informatiu compensatori’, tal com l’ha batejat, per atendre la decisió de la junta electoral espanyola de compensar els partits polítics que no van donar suport a la manifestació de la Via Lliure. Serà un programa de tres hores durant les quals s’emetran actes de campanya del PSC, del PP, de Ciutadans i de Catalunya Sí que es Pot.
Unió ha renunciat davant la junta electoral a ser present en la cobertura compensatòria. Va fer la petició formal davant la junta ahir al matí.
L’espai es difondrà de les quatre a les set de la tarda i mostrarà els actes que han demanat els mateixos partits, tal com imposa l’ordre que la CCMA ha rebut per part de la junta electoral provincial de Barcelona. El temps es repartirà entre els quatre partits.
No mirar TV3
Des de l’independentisme s’ha criticat enèrgicament la decisió de la junta electoral. Des de l’ANC i Òmnium han fet una crida a no mirar TV3 entre les 16.00 i les 19.00. I critiquen: ‘On tenim l’acte electoral del passat Onze de Setembre? Només en les ments perverses de la gent que ha pres aquesta resolució’.