dilluns, 21 de setembre del 2015

EXIT APAGADA TV3 I CONTINUEN LES AMENACES ESPANYOLES DEL QUE ENS PASSARÀ SI MARXEM.

L' apagada d´ahir de TV3 per part dels espectadors va ser un èxit. Tant que va baixar la quota al 1,4 % (uns 38.000 espectadors entre tota Catalunya), poques hores més tard el percentatge va pujar al 22 i 23%.
Felicitem a tothom que va contribuir ahir a l' apagada.

Per la part espanyola, com sempre, sense arguments però sempre amb l' amenaça del que ens passarà si "marxem d' Espanya", avui els ha tocat el torn d' assustar als catalans al Banc d' Espanya (que ja haurien hagut de reformar-lo fa 7 anys quan va començar la "crisi", per incompetents i vividors), els sindicats majoritaris espanyols (CCOO i UGT) que volen entrar en debats polítics (si volen entrar en política directament que es presentin i es busquin partit, segur que en trobaran...a Espanya), Pronovias ( malament ho tenen perquè aquí volem un divorci) i Telefònica (sense comentaris, només cal escoltar al seu president Alierta, ja t' agafen ganes de canviar de canal). Quins personatges ¡¡¡
A veure quan es decideixen a amenaçar-nos en fer-nos fora d' Espanya ¡¡¡ Que ja seria hora, i segur que ens entendríem.
L' indicador és ben clar: dels darrers 22 països que es van fer independents d' Espanya, cap ha demanat tornar a ingressar en "la nación màs antigua del planeta" (paraules d' en Margallo), per què serà ??