dimarts, 26 de setembre del 2017

POSICIÓ DE LA CASA BLANCA I AVUI TANCAMENT DE LA WEB DE L' ANC

Dues noticies d' avui que ens situen en la posició de la setmana: les posicions internacionals i el tancament de webs i i el retrocés de la llibertat d' expressió a CATALUNYA.

La Casa Blanca reafirma que treballarà amb ‘l’entitat o govern’ que surti de l’1-O hores abans de la visita de Rajoy

La portaveu de la Casa Blanca, Sarah Sanders, ha reafirmat avui la posició expressada pel Departament d’Estat fa dues setmanes sobre la voluntat de treballar amb qualsevol ‘entitat o govern’ que resultés del referèndum d’autodeterminació de Catalunya. Quan un periodista li ha demanat sobre el reconeixement d’una Catalunya independent, Sanders ha dit que no afegiria res al que va dir la portaveu del Departament d’Estat i que si hi havia cap canvi de posició ja el comunicarien. El cas és que la Casa Blanca fa aquesta afirmació poques hores abans de la visita de Mariano Rajoy a Donald Trump.
La pàgina web de l’Assemblea Nacional Catalana ha estat intervinguda aquesta nit per la Guàrdia Civil sense haver-ho notificat prèviament. Fonts de l’entitat han confirmat que no era pas cap atac pirata. ‘Ja hi som, a Espanya la Guàrdia Civil pot tancar el web d’una entitat privada legal sense notificació prèvia’, ha escrit a Twitter el cap de premsa de l’ANC.
Aquesta nit també, la Guàrdia Civil, han tancat la web de l’ ANC, sense notificació prèvia.
Aquest era el comentari d´Adrià Alsina (ANC)








Ja hi som. A Espanya la Guàrdia Civil ja pot tancar el web d'una entitat privada legal sense notificació prèvia. Hola, dictadura